Nieuws

Het laatste nieuws van de Stoomtrein Katwijk Leiden

25

Aug 2016

Vrijwilligers gezocht

Van / in Nieuws /

Woon je in de buurt van Leiden en ben je op zoek naar een leuke en zinvolle vrijetijdsbesteding? Meld je dan aan als vrijwilliger bij de Stoomtrein Katwijk Leiden. Het is bij ons niet alleen leuk en gezellig, maar je krijgt er ook een grote vriendenkring bij.

Het aantal bezoekers stijgt, de collectie groeit, het museum wordt steeds mooier en we hebben grootse plannen om onze spoorlijn te verlengen. Daarom zijn we hard op zoek naar nieuwe collega’s. Je hoeft geen twee rechterhanden te hebben. We hebben altijd behoefte aan mensen die actief zijn in de treindienst, het museum of het station. Maar je kunt ook aan de slag met de restauratie van het materieel of meehelpen met de verdere aankleding van het museum. Je pakt op wat je leuk vindt. Wij zorgen voor opleiding en coaching.

Geïnteresseerd?
Mail naar info@StoomtreinKatwijkLeiden.nl of bel (071) 572 4275. Wij nodigen je dan snel uit voor een kennismaking. Natuurlijk kun ook een dag meelopen om de sfeer bij ons te ervaren.

Stoomtrein Katwijk Leiden is een belangrijke toeristische attractie voor Katwijk, Leiden en omgeving. De organisatie bestaat inmiddels 46 jaar en heeft 125 enthousiaste vrijwilligers. In 2015 werden zo’n 16.000 gasten ontvangen en dat aantal groeit nog steeds!

Please select the social network you want to share this page with:

Bedankt voor je reactie.

Ander nieuws