Nieuws

Het laatste nieuws van de Stoomtrein Katwijk Leiden

25

aug 2016

Vrijwilligers gezocht

Van / in Nieuws /

Woon je in de buurt van Leiden en ben je op zoek naar een leuke en zinvolle vrijetijdsbesteding? Meld je dan aan als vrijwilliger bij de Stoomtrein Katwijk Leiden. Het is bij ons niet alleen leuk en gezellig, maar je krijgt er ook een grote vriendenkring bij.

Het aantal bezoekers stijgt, de collectie groeit, het museum wordt steeds mooier en we hebben grootse plannen om onze spoorlijn te verlengen. Daarom zijn we hard op zoek naar nieuwe collega’s. Je hoeft geen twee rechterhanden te hebben. We hebben altijd behoefte aan mensen die actief zijn in de treindienst, het museum of het station. Maar je kunt ook aan de slag met de restauratie van het materieel of meehelpen met de verdere aankleding van het museum. Je pakt op wat je leuk vindt. Wij zorgen voor opleiding en coaching.

Geïnteresseerd?
Mail je bereikbaarheidsgegevens naar organisatie@StoomtreinKatwijkLeiden.nl of bel (071) 572 4275. Wij nodigen je dan snel uit voor een kennismaking. Natuurlijk kun ook een dag meelopen om de sfeer bij ons te ervaren.

Stoomtrein Katwijk Leiden is een belangrijke toeristische attractie voor Katwijk, Leiden en omgeving. We bestaan inmiddels 47 jaar en hebben 125 enthousiaste vrijwilligers. Dit jaar hebben we zo’n 25.000 gasten ontvangen. En …. dat aantal groeit jaarlijks!

Selecteer hier de social media waarop je dit bericht wilt delen.

Bedankt voor je reactie.

Ander nieuws